Post by paypraneborout on Feb 11, 2022 22:34:13 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Nebulous.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Nebulous.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara više tokena ▞▞▞
▞▞▞ Nebulous.io 2022 version ▞▞▞
Nitko normalan ne moze ovo govno izmislit ! ! !
Nebulous.io Darbības spēles ukw
Toy Tap Fever - Puzzle Blast Réflexion porc
Obožavam ovu igru zbog nevjerojatnih, posebno ratova klanova/klanova i klanovskog chata, stvarno je lijepo moći razgovarati i igrati se s ljudima u tako zabavnoj igri, e jedina stvar koju bih razvio bila bi da imam bolje modove, neki modovi su pristranost i zabrana iz nepotrebnih razloga kada postoje varalice npr. 2 telefona
To je vrlo dobra igra, ali onda se ne možete sami hraniti i dijelite presporo.
ova igra je glupa, morate provesti sate da dobijete dobar rezultat, a onda su potrebne sekunde da sav ovaj posao nestane, nije važno koliko ste veliki, još uvijek možete umrijeti, ako samo stojite 20 sekundi, dobit ćete slomljen od strane nekoga čak i ako je vaš najveći na poslužitelju, loš gui
Super
Jebem vam milion bogova
ODLIČNA IGRA ovo je bolje od agar.io! Toliko je skinova kako prelazite na viši nivo DA DOBIJETE VIŠE SKINOVA! Ali.. OMG NEKE KOŠTAJU PUNO! I nažalost, znate da postoje oglasi, a ako želite PERRMENT STUFF POGODI ŠTO? MORAŠ PLATITI, pomalo mrzim što TAKOĐER možete napraviti račun, ALI PROBLEM JE U tome što AKO NAPRAVITE RAČUN, POGODI ŠTO AKO STE TI ILI BILO KO DRUGI GLUP I ŽELI BESPLATNO ŠTO god ćeš biti hakiran, zato ja ne mislim da bismo ih trebali imati i platiti ako promijeniš kožu galaksije
dao sam 4 zvjezdice jer je moj joystick nestao i prestao sam se kretati sveukupno zbog ovisnosti i zabave
tvoja igra tako jebeno kasni nadam se da ćeš je popraviti prije nego dam 5 zvjezdica znam da i mnogi igrači pate od ovoga...
Nebulous je zabavan, ali ima nekih problema. Bilo bi sjajno kada bi igra imala napisani opis kako raditi trikove na trik modu i opis kako igrati svaki način. Obično bih samo pitao druge igrače za informacije, ali chat je prvenstveno na španjolskom. Budući da tek počinjem učiti jezik zbog čega je traženje pomalo mukotrpno. Osim toga, malo je stvari koje bih promijenio. Također bi bilo sjajno kada bi postojao način da se izravno kontaktira moderator. I dobiti odgovor. Puno je ljudi koji se međusobno udružuju, a ja čak i ne znam radi li išta pritiskom na gumb za prijavu. Čini se da im nije stalo do prijavljivanja. Napomena Znam da je problem udruživanja manji, ali je iritantan.
Možete li ozbiljno ukloniti pojačanja. Oni su preopterećeni poput bombe ili otrova. Uvijek me ubiju do tada 2. Smrzavanje i električna energija dolaze 2. najgore da me napadnu. Također koja je svrha sićušnih mrljica da daju masu. Ljudi također prvo koriste plavi portal ako su mali
Najjjbolja igra ikada 🙌🙌
Sviđa mi se igra, ali ne volim botove
Nako
Sranje
Nebulous.io Acțiune loob
Bolji agario s gomilom pojačanja svaki sa svojom vlastitom upotrebom s kojima možete odabrati da igrate stvarno čini igru kaotičnijom i zabavnijom, malim igračima je lakše da se brže povećaju tako što će naletjeti na ove kružne stvari koje steći dobru masu koja stvarno pomaže da iskustvu biti mali puno bolje. Ali još uvijek timska fešta kao i Agario, ne možete napraviti dobar solo u FFA. Morate platiti/brusiti da biste brže ispalili masu, smiješno je. Dodajte FFA bez tima. Ponekad zabavna igra.
Najbolja igra
Beskorisna aplikacija! Neograničeni oglasi! U igri od 3 minute daju reklame od 20 sekundi!!! Loša izvedba i preveliko kašnjenje
Hej, ova igra je super i sve s ovim kontinuiranim ažuriranjima, ali jedno što sam primijetio je kotač koji okrećete jednom dnevno, ima iste stare stvari. NIKAD to niste dotakli u ažuriranju. Možete li, molim vas, PROMIJENITI stvari na kotaču u SLJEDEĆEM AŽURIRANJU? Edit: 10/12/18 Skinovi koje osvajamo su skinovi koje NITKO NE ŽELI JER TAMO GLUPA! Dopustite nam da osvojimo skin koji je stvarno cool od neke glupe zastave
Govno
dobro
Molimo ažurirajte postavke kontrole za nebuloznu igru bcz da se ne aktivira ispravno na mom samsung galaxy j5 prime, ažurirajte uskoro
Zabavan je protiv drugih ljudi, ali botovi su previše dosadni - i definitivno su više botovi nego ljudi.
Igra nije bas
Aplikacija se stalno ruši na oneplus 3 na androidu 8.0
Toliko kasni
Kampanja postaje nemoguća sa šefom koji ima beskonačan otpor svojoj masi bez obzira što radite. da ne spominjem da AI ima doslovne Božje moći. gotovo je nemoguće ispaliti bilo kakav oblik eksploziva na njih jer će ih jednostavno na kraju beskrajno kliknuti i točno znaju svačiju misu i gdje se nalazite na karti bez obzira vide li ili ne i svi će vas potjerati do kut i svi se udružuju protiv vas i zaboravljaju jedni na druge i pucaju samo na vas
ja (nekada sam volio ovu igru), ali sada je sve u tome da moram platiti da dobijem plazmu i sve nove skinove, 100000 plazme mislim cmon. ova igra je sranje, ne preporučujem je nikome, prije je bila zabavna i morao sam platiti malo plazme samo da otključam nove skinove, ali sada sam samo da kupim najbolji morao potrošiti preko 200 američkih dolara. ovo je ludilo, onda to ne bi čak ni frekin spasilo moj napredak. programer igre mora sve ovo ispraviti ili će izgubiti punu ruku ljudi u svojoj igri.
Zaostaje svaki put kad igram ovu igru
To je zabavna igra, samo dosta kasni i imam dobru ženu i samo zamrzne igru na sekundu i onda umrem, stvarno je neugodno
Uopce nije tak superr kaj je vama
Trebam popraviti AI bug od 2016., igrao sam ovu igru do novih ažuriranja (ove godine) prije ovoga nema problema s greškom, mislio sam da su moj telefon ili veza loši, ali kada sam vidio, to je bio problem s igrom pa molim popravi to i ja ću povećati svoju ocjenu
Neće mi dopustiti da upalim svoj ekran
Jedan njig jedan njig bio sam relly tužan
Super O
Mij brat, moja mama, moja baka svi su oni umrli zbog ove igrice. Zato dajem 5 zvjezdica.
Lijepo
POZDRAV DEVELOPERI PROBUDITE SE!! LJUDI NAPUŠTAJU IGRU I OVAJ BUG NE POMAŽE DA SE IH ODRŽAVA. UČINI NEŠTO!!!! I obratite pozornost na ono što ljudi traže, poput novih načina ili nekih prilagodbi. Promijenit će ovu ocjenu kada se greška popravi. P. s. Poslao mail dvojici moderatora o nekom problemu u igri, nije imao odgovor iako je jedan od njih igrao cijelo vrijeme, također demotivacija.
Ova igra je super, ali ja učitavam mobilni podaci 50 pezosa, ali jako kasni 😡😢 ali molim popravi kašnjenje da svi ljudi igraju ovu igru ☺☺
Old scool igra jedna od najvećih svih vremena
Ova igra je fuj i dosadna je!